Džungelsko vzdušje boste pričarali z metino zelenimi, zlato rumenimi in čokoladno rjavimi toni. Sobo lahko opremite z veliko živalskega dekorja, lahko pa ste tudi zelo subtilni. Stene, prebarvane s pastelno zeleno barvo, lahko denimo polepite z nalepkami dreves v beli barvi, zraven pa dodate še kakšno uokvirjeno fotografijo katere od džungelskih živali. Na tla položite preprogo iz kože izbrane živali in pručko v obliki živali. Lahko pa ste tudi zelo drzni in uporabite bogate svetle barve in veliko dekoracije. Na tla položite preprogo z zebrastim vzorcem ter nekaj plišastih igrač. Stene naj bodo zelene, zavese in pohištvo pa rjave barve. V kot lahko umestite tudi rumen steber, nanj pa pritrdite nekaj živali.

a1c111f9d19e849c48c42928fd44ca33.jpg

Okrasite stene

Džungelske živali so "obvezna" opreme džungelske sobe. Lahko jih narišete tudi sami, če tega niste vešči, pa njihove podobe bodisi natisnite bodisi kupite v trgovini. Obesite jih lahko tudi na vrvico oziroma jih nanjo pritrdite s klinčki kot perilo. V tako opremljeni sobi ravno tako ne smejo manjkati plišaste živali, kot so žirafa, lev, tiger, opica in drugo. Lahko pa se odločite samo za eno žival in sobo opremite samo z njo. Opice so zaradi svoje ljubkosti odlična izbira. Džungelsko opremljena soba je izvrstna priložnost, da izrazite svojo umetniško žilico. Steno poslikajte z motivi živali, dreves, rastlin in drugih podob džungle.

giraffe_nursery_yellow.jpg

Na steno lahko narišete tudi drevo, katerega veje se nadaljujejo na strop, nato pa vanje zvrtajte dve luknji in namestite gugalnico. Nanjo posadite oziroma obesite plišasto opico. Bodite kreativni! Več namigov za okraševanje otroške sobe z motivom džungle pa si oglejte v galeriji.