V organizaciji Knjižnega butika bodo sodelavci, ki so sodelovali pri prevodu knjige, z drugimi navdušenci v prvem delu brezplačnega srečanja predstavili njeno vsebino in s poslušalci delili svoje izkušnje. Predstavljeni bodo tudi praktični vidiki tega življenjskega sloga, kot je demonstracija priprave obrokov, ki bo sledila v drugem delu predstavitve.

dieta1.jpg

Spoznajte dieto, ki jo boste resnično razumeli

Od lahkotnega uravnoteženja telesne teže, pozdravljenih bolezni in izjemnega zdravja do športnih uspehov - Prehrana 80/10/10 navdihuje vse, ki imajo radi življenje. Spoznajte dieto, ki jo boste preprosto razumeli. Po dieti 80/10/10 je prehranjevanje užitek, ki vam pomaga doseči optimalno zdravje in odpraviti odvečne kilograme. Poslovite se od hitre hrane in spoznajte takojšnjo hrano ter pridobite neverjetne količine energije s pomočjo okusnih receptov dr. Grahama.

Knjiga 80/10/10 pa ne nudi le preprostih receptov. V njej boste spoznali, zakaj je za človeka najbolj primerna dieta, ki jo v 80 odstotkih sestavljajo ogljikovi hidrati, 10 odstotkov beljakovine in 10 odstotkov maščobe. Svojo tezo podkrepi z veliko znanstvenimi podatki in zdravo kmečko logiko. Tako je knjiga razumljiva slehernemu bralcu. S njo torej ne boste le spoznali diete, ampak tudi zakaj ta dieta deluje.

dieta2.jpg

Avtor je svetovno znan strokovnjak za prehrano

Učinki te diete zasenčijo tudi koristi nasvetov drugih priznanih strokovnjakov za zdravo prehrano, ki zagovarjajo prehrano z malo maščobe. Dr. Graham je prvi predstavil nizkomaščobno dieto in način življenja, ki temelji izključno na polnovrednem svežem in presnem sadju in zelenjavi. Kot svetovno znan nutricionist in športnik je svetovalec vrhunskih športnikov in trenerjev z vsega sveta. Strokovno je sodeloval z veliko športniki in posamezniki iz sveta zabave ter jim pomagal pri njihovi karieri s prehrano, življenjskim slogom in edinstveno telesno vadbo.