Nove generacije hladilno-zamrzovalnih aparatov Gorenje poleg odlične izolacije in izboljšanega tesnjenja vrat odlikujejo najsodobnejše komponente hladilnega sistema, LED-osvetlitev notranjosti in SensoTech elektronsko upravljanje, ki porabo znižuje na minimum.

Zakaj bi trošili preveč?

Delovanje vašega hladilnika lahko kadarkoli preverite na preglednem LED-zaslonu, posebna signalna lučka pa vas hkrati z zvočnim signalom opozori na zvišanje temperature v hladilnem ali zamrzovalnem delu aparata. K nižji porabi energije znatno prispeva tudi NoFrost tehnologija s samodejnim odtaljevanjem ledu v celotnem zamrzovalnem delu. Tako se izognete zamudnemu odstranjevanju ledenih oblog, ki hkrati tudi zmanjšujejo učinkovitost hlajenja in bistveno povečajo porabo električne energije.

hladilno_zamrzovalni_aparat_vgradni_gorenjeb.jpg

Varčni počitniški program za daljše odsotnosti

Ko boste odpotovali na daljše počitnice, lahko aktivirate poseben ECO program in samodejno nastavitev hladilnega dela na 9 stopinj Celzija, zamrzovalnika pa na –18 stopinj. Na ta način boste tudi v vaši odsotnosti poskrbeli za primerno hranjenje živil v hladilniku ter varčevanje z električno energijo, kar se bo navsezadnje poznalo tudi v vaši denarnici.

Več informacij pa si lahko preberete na www.gorenje.si.