Pralne tkanine

Mogoče je imeti tako eleganten kot udoben in funkcionalen dom. Otroci pri tem niso nobena ovira. Najbolje je, da so prostori opremljeni v nevtralni paleti in da jih poživite s teksturami in vzorci. Stole, kavče, otomane in okrasne blazine (pre)oblecite v pralne tkanine. Če se umažejo, jih enostavno vrzite v pralni stroj.

1587_77986_mm_0165.jpg

Igrače

Igrače lahko denimo učinkovito skrijete pod prevleko stola ali kavča, ki sega čisto do tal.

Pohištvo

Vzemite si čas za kupovanje pohištva. Pobrskajte po bolšjih sejmih in starinarnicah. Najdite tisti pravi kos za vas. Tudi če vam za zdaj še ne pride v poštev, ga lahko v vmesnem času uporabite za kaj drugega. Le s skrbno izbranimi kosi bo namreč vaš dom resnično odražal vašo osebno noto. Pazite, da noben kos pohištva nima ostrih robov.

Barve

Dovolite otrokom, da izrazijo svojo umetniško žilico. Stene prebarvajte s pralno barvo ali z barvo, po kateri je mogoče pisati s kredo.

chalkboard_paint_trend_010.jpg

Dekoracija

Otroke vključite v dekoriranje doma. Naj gredo z vami po rože, mah, veje, storže in druge predmete, s katerimi tako zelo radi okrasite svoj dom. Uokvirite tudi umetniško delo svojih otrok in ga obesite na steno. Predvsem pa počnite tisto, kar vas osrečuje, in se obdajte s stvarmi, ki so vam všeč, ne pa zgolj s tistimi, ki jih v danem trenutku potrebujete.