Nekateri kuhinjski elementi se modularno povezujejo z elementi dnevnih sob, barve in materiali se skladno dopolnjujejo in ustvarjajo harmoničen prostor, v katerem se je prijetno družiti tako ob kuhinjskem pultu kot za jedilno mizo ali na preprogi dnevne sobe.

Kuhinja in aparati kot usklajena celota

Prednost ponudbe kuhinj Gorenje in Marles je v celostni ponudbi, sodobno kuhinjsko pohištvo namreč stilsko dopolnjujejo sodobni vgradni aparati Gorenje in Gorenje+, ki se zlivajo v harmonično celoto s prefinjenimi linijami in izbranimi materiali novih kuhinj Fantasia in Omnia ter osveženih sestavov Nola, Rea, Isa, Alea, Vita in Mina. Dovršeno oblikovanje aparatov je skladno s sijajnimi površinami in z zaključnimi elementi kuhinjskega pohištva.

Sodobni in funkcionalni dodatki

Omeniti velja tudi različne sodobne funkcionalne dodatke, ki doprinašajo k še večji uporabnosti kuhinje, kot na primer predali z razdelilnim sistemom za jedilni pribor, predali z ograjo in sistemom prekatov za večjo urejenost in preglednost, nosilci krožnikov, izvlečne police v kotnih omaricah, skriti predali, omarica pod pomivalnim koritom z mrežo in vedri za ločeno zbiranje odpadkov ipd. Tu pa so še zgornje omarice z dvodelnimi dvižnimi vrati, omarice z vertikalnim odpiranjem ter visoke omare z izvlečnimi mrežami, pri katerih je dostop mogoč z obeh strani. Še posebej privlačni so sodobni odpiralni mehanizmi: predali z blažilci za mehko in tiho zapiranje, ki so del standardne ponudbe vseh modelov kuhinj Gorenje in Marles. Nadstandardni pa so predali z elektronskim odpiranjem predalov, pri katerih samo z rahlim dotikom sprožimo mehanizem, ki samodejno odpre predal.

Novo na trgu

Kuhinja Marles Fantasia je zapeljiva kuhinja, ki jo preveva zapeljiva igra barv in materialov. Visok sijaj beline, obogaten z elementi karbonsko črne barve. Njena posebnost pa so elegantno horizontalno zaobljeni robovi vrat elementov, ki očarajo z navidezno mehkobo.

fantazija_notranja.jpg

Ujeta v najlepših spominih. Na krilih preteklosti rustikalna kuhinja Gorenje Omnia pomeni toplino vsakdanjika, s patinastim izgledom drami žlahtnost spomina in navdaja z nežno nostalgijo.  Kuhinja Omnia je rustikalna klasična kuhinja, izdelana iz hrastovega in jelševega lesa. Vrata so izdelana iz masivnega okvirja in furniranega polnila. Zunanji in notranji rob okvirja vrat je profiliran posnet rob, z zaokroženimi vogali. Vrata kuhinje Omnia so na voljo v štirih barvnih različicah: hrast/rustikal, hrast/vanilija patinirana, hrast/meden in temna češnja. Kot dodatki so še bogati rustikalni venci in senčniki ter zaključne stranice. Za popoln rustikalni izgled.

Kuhinja Gorenje Nola v visoko sijajni belo – antracitni kombinaciji navda prostor s svetlobo in drznostjo. Bele steklene površine z motivi so lahko vključene kot dodaten element dekoracije, kombinacija belih površin s kontrastnimi antracitnimi obrobami pa še poudarja domišljijo enostavnih linij. Prestiž preproste elegance sijajne beline. Kuhinjo Nola pa lahko izberete tudi v drugih barvnih kombinacijah in imitacijah lesnega dekorja, kot denimo izgled oljčnega lesa, v kombinaciji z belimi površinami in kontrastnimi antracitnimi obrobami.

www.gorenje-no.si