Odlično se prilegata pohištvu

Turkizna in svetlo modra se lepo dopolnjujeta z barvami klasičnega pohištva, zato se brez dvoma odlično prilegata v kakršno koli sobo. S kombinacijo modre in turkizne boste v prostore vnesli sproščenost in spokojnost. Na izbiro sta dve možnosti: s tema dvema barvama lahko prepleskate zidove ali pa sobo dopolnite z dodatki v modrih odtenkih.

Videz sobe lahko spremenite že z nekaj preprostimi dodatki, kot so okvirji za fotografije, blazine, sveče, zavese, stoli ali drugo pohištvo. Že nekaj ljubkih turkiznih naslonjačev in drugih modrih dodatkov lahko vnese več življenja v vaš dom.

modra_slika1.jpg

Svežina in sproščenost

Turkizni in svetlo modri elementi ustvarijo čudovito vzdušje v domu, saj s sabo prinašajo svežino ter spokojnost. Sveža in topla notranjost nas spomni na mirne hišice na plaži. Bela notranjost zaživi v kontrastu s svetlomodrimi predmeti, ki ustvarjajo prijetno morsko vzdušje, zaradi katerih si z lahkoto predstavljamo, da smo v bližini modrine morja ali pod svetlo modrim nebom.

Čudovito pohištvo v svetlo modri barvi se odlično poda k optimistični beli notranjosti. V takem prostoru se boste počutili sproščeno, zato je ta barva še posebno primerna za prijetno udobje spalnice.

modra_sika2.jpg

Učinek je odvisen od dodatnih poudarkov

Učinek modrega odtenka, ki ga izberete, je precej odvisen od dodatnih poudarkov. Modri odtenki v kombinaciji z zeleno delujejo polni življenja, zdravi in ekološki, modra v kombinaciji z rumeno pa vzbuja občutke harmonije, zaradi česar je popolna za sproščujočo spalnico.

Za kateri koli odtenek modre se že odločite, poskrbite, da mu boste popolnoma zvesti. Obstaja nešteto čudovitih odtenkov modre. Vsi so odlična izbira, toda uporabite jih posamezno in smiselno.

Oglejte si našo fotogalerijo, v kateri najdete še več idej za osvežitev interjerja z modro in turkizno barvo.