Muršak je sezono začel pri NHL moštvu Detroit Red Wings, a je zaradi poškodbe ostal brez igranja v najmočnejši ligi na svetu, moštvo iz »hokejskega mesta« pa se mu je nato tudi odreklo. Štajerec je potem nekaj mesecev preživel pri ljubljanski Olimpiji in bil najboljši igralec lige Ebel, nato pa se je vrnil prek Atlantika k podružnični ekipi Detoita, h Grand Rapids Griffins, s katero mu je v končnici lige AHL danes ponoči uspelo priti v finale.

Grand Rapids Griffins so v finalu zahodne konference igrali proti Oklahoma City Barons, o finalistu pa je odločala včerajšnja sedma tekma. Po izenačenem srečanju so se tesne zmage in uvrstitve v finale veselili Muršak in soigralci, ki so slavili s 5:4, velik delež k uspehu pa je prispeval tudi slovenski hokejist, ki je v letošnji končnici zbral že 12 točk, blestel pa je tudi sinoči.

Muršak je bil med najbolj nevarnimi igralci na ledu, saj je sprožil kar šest strelov proti vratom nasprotnika, največ na tekmi med vsemi. Prvič se je izkazal že v prvi minuti, ko je pred vrati spremenil smer ploščku in poskrbel za prvi gol na tekmi, drugič pa je zadel v 47. minuti, ko je izenačil na 4:4. Za dva dosežena gola je bil izbran za drugega igralca tekme, boljši od njega je bil le Tomas Jurco, strelec zmagovitega gola v 54. minuti.

V finalu se bo Muršakovo moštvo pomerilo z ekipo Syracuse Crunch, ki je v finalu vzhoda s 4:1 ugnala Wilkes-Barre/Scranton Penguins.

Muršak se po končani sezoni v ZDA seli nazaj v Evropo, ali bolje rečeno kar Azijo, v prihodnji sezoni bo namreč igral v močni ruski ligi KHL, kjer bo član ekipe Amur iz oddaljenega Habarovska, ki leži na vzhodni meji med Kitajsko in Rusijo.