Sony Pictures se je z vodilnimi možmi dogovoril, da si bodo Djanga Kitajci lahko ogledali z ''določenimi popravki''. Kot je dejal direktor kitajske podružnice Sonyja Zhang Miao, spremembe vsebujejo tudi ''spreminjane barve krvi v temnejšo'' in pa ''zniževanje višine brizgajoče krvi''. Dodal pa je da spremembe ne bodo vplivale na splošno kvaliteto filma. Prav tako na njih ne gleda kot na kompromis, temveč kot na neke vrste napredek pri filmu. »To, čemur mi pravimo prelivanje krvi in nasilje, so le sredstva za doseganje namena samega filma. Quentin zna to spremeniti in nujno je bilo, da to stori sam.«

Z dvema oskarjema nagrajena suženjska zgodba bo obdržala enako dolžino 165 minut, je pa to prva uspešnica režiserja, ki ji bodo dejansko dovolili, da se zavrti na platnih Kitajske, kjer eksplicitni prizori nasilja, spolnosti in drugih ''neprimernih'' vsebin niso dovoljeni. Da bi se filmi lahko predvajali tudi na Kitajskem, so vsebine spremenili tudi režiserji Skyfalla, Atlasa oblakov in Rdeče Zore.

Sliši se dokaj ironično. Gre namreč za isto deželo, kjer lahko tovornjak večkrat zapelje čez nekaj let starega otroka, ki se sredi noči sam sprehaja po tržnici, pa tega ne opazi niti voznik, niti ljudje, ki se mimo nezavestnega otroka sprehajajo. Po drugi strani pa gre tudi za deželo, kjer je bil eden najbolj gledanih filmov nekoč Valter brani Sarajevo, v njem pa navkljub številnim strelskim obračunom ni niti ene same kaplje krvi.