Klavora je danes prikazal še lepšo sestavo kot v sredinih kvalifikacijah in tako zadnjo večjo tekmo pred aprilskim evropskim prvenstvom v Moskvi dobro izkoristil, saj si je po tretjem mestu v Montrealu leta 2009 in zmagi v Mariboru leta 2011 pritelovadil tretje stopničke na svetovnih pokalih v karieri. Zmagal je svetovni podprvak iz Londona 2009 in dobitnik desetih odličij z evropskih prvenstev, Romun Flavius Koczi (14,925).

Bertoncelj je na konju po drugem mestu minuli vikend na svetovnem pokalu v Cottbusu tudi tokrat meril na stopničke, a je za tri desetinke točke znižal težavnost sestave in si z oceno 14,825 točke razdelil peto mesto z Armencem Harutjumom Merdinjanom, lani bronastem na evropskem prvenstvu v Montpellierju. Zmagal je olimpijski, svetovni in evropski prvak Madžar Krisztian Berki (15,450).

Belakova, tretja v kvalifikacijah, danes na preskoku ni ponovila dveh tako dobrih nastopov kot včeraj in je z oceno 13,725 točke zasedla peto mesto.

V petek bo imela mlada telovadka novo priložnost za odličje, saj bo nastopila tudi v finalu na gredi. Svetovni pokal v Dohi je zadnja večja tekma pred prvenstvom stare celine, ki bo od 16. do 22. aprila v Moskvi.