V dveh dneh so tako kralji še drugič premagali kojote. Tokrat so imeli nekoliko težje delo kot v ponedeljek, ko so slavili s 4:0. V vratih je bil na drugem medsebojnem obračunu Jonathan Bernier, za uspeh kraljev se je moral precej potruditi, saj je ustavil kar 40 strelov in s tem postavil rekord kariere v številu obramb. Zadovoljen pa je bil tudi branilec Drew Doughty, kajti dosegel je prvi gol v rednem delu sezone po 33 tekmah.

Nekaj časa je kazalo, da bodo kojoti še četrtič zapored ostali brez doseženega gola na tekmi - že njihove tri zaporedne tekme brez zadetka so pomenile nov negativni rekord v klubski zgodovini. A je Shane Doan z dvema zadetkoma v zadnji tretjini poskrbel za razburljivo končnico, vseeno pa je gostom zmanjkalo časa za morebitno izenačenje. "Vedeli smo, da bo težko. Na treh tekmah že niso zadeli in v takšnem primeru udariš z vsemi topovi na gol tekmeca," je po tekmi dejal eden od junakov v dresu kraljev Bernier.

Z izidom 3:2 se je končala tudi tekma med newyorškima tekmecema; New Jersey je moral priznati premoč rangerjem, ki so dvakrat vodili, domači so dvakrat izenačili, Rick Nash pa je poskrbel za zmagoviti zadetek v zadnji tretjini. Newyorški otočani pa so klonili proti Ottawi, pa čeprav so še po drugi tretjini vodili s 3:1. A štirje goli gostov v zadnjem delu so pomenili popoln preobrat in zmago s 5:3.

Hokejisti Floride so na zmago čakali šest tekem, priborili pa so si jo z učinkovito zadnjo tretjino na dvoboju s Carolino, potem ko sta se prvi dve končali brez zadetkov, je bil izid v zadnji 4:1. Buffalo je v dvoboju z Montrealom zapravil vodstvo z 2:0, a so bili na koncu vseeno bolj zadovoljni gostje. V podaljšku je zadel Steve Ott in Buffalu priboril še drugo točko.