Rok Flander je zasedel 21., Jure Hafner 29., Jernej Demšar 31., Izidor Šušteršič 35., Jure Retuznik 54., Andraž Kamnik 55., Črt Ikovic pa 57. mesto. Pri dekletih je bila Gloria Kotnik 21., Patricija Mastnak 35., Iva Polanec 41., Mia Čebulj pa 47.

"Glede na vse okoliščine moram biti zelo zadovoljen. Po svetovnem prvenstvu sem bil zaradi bolečin v hrbtu le enkrat na snegu, kar pa očitno niti ni bilo tako slabo, saj sem bil svež. Želel sem si zmagati, saj je v boju za skupni seštevek vsaka točka pomembna, žal mi je malo zmanjkalo," je po tekmi dejal Tržičan (drugi že v kvalifikacijah, ki je moral v finalu priznati premoč vodilnemu v svetovnem pokalu Italijanu Rolandu Fischnallerju). Prvo vožnjo je dobil, v drugo pa zaradi napake v spodnjem delu prednost zapravil. S svojimi tretjimi stopničkami v sezoni je zadržal tretje mesto v svetovnem pokalu.

Košir, zmagovalec zadnjega paralelnega slaloma v svetovnem pokalu v Bad Gasteinu, je bil kljub četrtemu mestu na paralelnem veleslalomu v kanadskem Stonehamu v zadnjem času kar nekoliko v senci svetovnega prvaka v paralelnem slalomu Roka Marguča, ki je bil na Rogli glavni slovenski adut. Na koncu je zasedel peto mesto, s katerim je izpolnil cilj, čeprav si je na svoji domači progi, na kateri redno trenira, želel še kaj več. V četrtfinalu ga je zaustavil Francoz Slvain Dofour.

"Pred svojimi navijači sem si želel več, a peto mesto ni slabo. Verjamem, da so zadovoljni tudi navijači, ki so pripravili odlično vzdušje. To je bila najboljša tekma v svetovnem pokalu, upam, da je to opazila tudi Fis," po tekmi ni bil razočaran Laščan, ki je bil lahko zadovoljen tudi z nastopom prijatelja in partnerja na treningih Tima Mastnaka, nekdanjega mladinskega svetovnega prvaka, ki se je prvič v svetovnem pokalu uvrstil v izločilne boje.