Na tradicionalnem zimskem druženju italijanske ekipe v zimskošportnem središču Madonna di Campiglio so iz Maranella razkrili, da za zdaj Red Bullu še ni potrebno skrbeti, ali jim bodo rdeči speljali prvega voznika. "Za zdaj to ni naš cilj. Poleg tega pa se je v športnem svetu že večkrat pokazalo, da ni dobro, če je na kupu preveč zvezd," je o tej temi menil vodja moštva Stefano Domenicali v pogovoru za časnik Autosport. Pri tem je namigoval na morebitno slabo vzdušje v ekipi, če bi za Ferrari hkrati vozila sedanji prvi voznik Fernando Alonso in Vettel.

Slednji ima sicer pogodbo pri Red Bullu še do leta 2014, Alonsa pa s Ferrarijem pogodba veže do leta 2016. Drugi voznik Ferrarija ostaja Brazilec Felipe Massa. Ni pa več dvomov o testnem vozniku, Pedro de la Rosa bo to delo opravljal v prihajajoči sezoni. Tako bo Španec, ki je nazadnje dirkal za nekonkurenčno ekipo HRT - ta v novi sezoni ne bo več sodelovala v tem tekmovanju -, pri 41 letih dobil priložnost, da nadaljuje delo v formuli 1.

Domenicali je tudi razkril, da bodo v Maranellu dirkalnik za sezono 2013 predstavili 1. februarja. Dan pred tem bo to storil McLaren, Vettlov novi Red Bull bo luč sveta ugledal 3. februarja, 5. februarja pa se bo začelo prvo testno obdobje.