Na slovesnosti v veliki dvorani Celjskega doma v Celju, program sta povezovala Štefan Cuk in Špela Savc, zbrane pa je zabavala pevka Eva Boto, so predstavniki Judo zveze Slovenije danes podelili še številna druga priznanja, tudi v mlajših kategorijah.

Pri starejših deklicah je slavila Ana Krč (Triglav Kranj), pri dečkih Dean Rogelj (Bežigrad), pri kadetinjah Anja Štangar (Olimpija), pri kadetih Luka Harpf (Šiška), pri mladinkah Urška Gračner (Sankaku), pri mladincih Vito Dragič (Impol), pri mlajših članicah Nina Miloševič (Sankaku) in pri mlajših članih znova Dragič.

Zmagovalne stopničke v kategoriji članic sta poleg Žolnirjeve osvojili še Raša Sraka Vuković (Bežigrad) in Lucija Polavder (Sankaku), pri članih pa sta Ceraju družbo delala še Rok Drakšič (Sankaku) in Tadej Čeh (Impol). Najboljši klub v kategoriji članic je po pričakovanjih celjski Z'dežele Sankaku, članski pa bistriški Impol, ki je letos po petih letih znova osvojil naslov državnega ekipnega prvaka, že trinajstega v samostojni Sloveniji.

Naslov zmagovalcev slovenskega pokala v letu 2012 so osvojili predstavniki Sankakuja pred Bežigradom in Impolom. Predstavniki zveze pa so podelili tudi priznanja ob 60. obletnici JZS.