Prevc je 13. novembra izrazil razočaranje nad potekom pogajanj o zakonu o slabi banki. Stališča sindikata kemične, nekovinske in gumarske industrije so povsem identična stališčem opozicijskih strank, je dejal. Ocenil je še, da je vključitev Marka Goloba v pogajalsko skupino o zakonu dokaz politizacije problema.

Golob ni prepričan, da se je Prevc pred javnim nastopom dovolj prepričal o vseh dejstvih. Ob tem navaja več podatkov in tudi navedb iz tujine glede dogajanja in razmer v slovenskih bankah.

Golob zanika Prevčeve navedbe, da je bilo njegovo vodenje AUKN neuspešno. Kot pravi, se je uspešnost portfelja izboljšala za tri odstotne točke, donosnost pa je postala pozitivna, pri čemer pa Golob dodaja, da se ministrstvo za finance s temi izračuni ne strinja.

Prevcu je, kot je zapisal, na voljo za kakršna koli vprašanja v zvezi s svojim delom v AUKN, reševanjem bančnega sistema ali upravljanja državnega premoženja. "Mislim, da je to bolj konstruktivno, še posebej v tej razgreti situaciji, kot da vas vlačim po sodišču zaradi namerne razžalitve," je še zapisal Golob.