Murray je uvodni niz v svojo korist odločil že v prvi igri, ko je odvzel servis Đokoviću, nato pa sta v nadaljevanju oba igralca dobro servirala in niz se je končal s 6:4. V drugem nizu je pri izidu 1:1 Murray zapravil priložnost za nov odvzem servisa, kar je znal Srb izkoristiti in obrniti potek srečanja. Đoković je na svoj servis povedel s 3:2, nato pa prvič na dvoboju odvzel servis Škotu in nato brez večjih težav dobil niz s 6:3.

V tretjem nizu je nato Đoković povedel že s 4:2 in imel še dve priložnosti za break, a se je Murray še pravi čas prebudil in pripravil preobrat. Dobil je tri igre zapored in bil ob vodstvu s 5:4 le dve točki oddaljen od zmage, a sledil je odgovor Srba, ki je nanizal tri zaporedne točke in izenačil na 5:5, nato pa je še dobil igro na servis Murraya in povedel s 6:5. Čeprav je bil videti dvoboj skoraj odločen, se je ponovno zapletlo, ko je imel Murray pri izidu 15:40 dve priložnosti, da se vrne v igro. No, Đoković se je zbral in z dobrimi servisi uspel izenačiti in nato tudi dobiti zadnjo igro ter se veselil četrte letošnje zmage proti Murrayu, ki mu že zagotavlja napredovanje iz skupine.

Zvečer se bosta pomerila še Tomas Berdych in Jo-Wilfried Tsonga, ki sta v prvem krogu izgubila proti Murrayju in Đokoviću.