Picerijo je po tedaj majhni hčerkici poimenoval Valentina in ko so bila omizja vse bolj zapolnjena, je z olajšanjem ugotovil, da se je odločil pravilno. V prizidek je pozneje postavil nekaj zabavnih igralnih avtomatov, žebljico na glavico pa je zadel, ko je po novem razširitvenem posegu v objekt leta 1994 pridobil ravno pravšnji prostor za večjo diskoteko.

To je bil šele pravi bum. Ker mladi v sosednji Hrvaški zaradi vojnega stanja niso imeli kam, so "navalili" na dobovski Paradiso, kot se je diskoteka imenovala. In hkrati jezili sosede diskoteke. Parkiranih vozil okoli nje je bilo namreč toliko, da je bilo videti, kot da je ob sobotnih večerih zaparkirana vsa Dobova. V naselje z vsega 800 prebivalci se je zlila skoraj vsa mladina hrvaške prestolnice, prihajali so tudi iz Karlovca in dlje, celo iz Osijeka. Bilo je noro, saj so na majhnem mejnem prehodu Rigonce obiskovalci Paradisa ustvarjali tudi do 3 kilometre dolge kolone, na vstop v Slovenijo so čakali tudi po eno uro. Šele ko je ta norija tam nekje leta 2005 ponehala, je Cvetkovič prostore diskoteke skupaj s picerijo lahko spremenil v "normalno" gostilno z določenimi posebnostmi, kot je mehiška hrana in podobno. To je bil tudi pravi trenutek za usmerjanje pogleda v prihodnost. Leta 1962 rojeni mož si ni predstavljal, da bi bil do konca življenja zgolj gostilničar. Preveč je bil naklonjen uvajanju sprememb.

V tistem času mu je prišel pod roke neki razpis, v katerem je Evropska unija pod ugodnimi pogoji ponujala sredstva za razvoj podeželja in v tej smeri za spodbujanje dobrih podjetniških idej. Cvetkovič se je na razpis prijavil in uspelo mu je s programom gradnje hotela. Hotel v majhni Dobovi in še v neposredni bližini železniške postaje? Dobovčani so ga nenadoma začeli gledati postrani, češ, v kaj se spušča, saj nekaj tako utopičnega v tem kraju gotovo ne more uspeti. Vsaj 90 odstotkov sokrajanov je bilo prepričanih o njegovem polomu.

K sreči za Cvetkoviča in ves kraj so se krepko zmotili, čeprav je prve mesece po odprtju hotela junija leta 2009 kazalo na zmago pesimistov. S pogodbo za pridobitev evropskega denarja se je dobovski gostinec namreč zavezal, da bo v svojem hotelu s sprostitvenim centrom do konca leta prenočil 1700 gostov in dal delo 16 ljudem. Drugi del ni bil problematičen, sive lase mu je začele povzročati tista večja številka. Junija je v novem hotelu namreč ustvaril vsega 3 prenočitve, julija 21 in avgusta 80. Ker je bilo do 1700 še zelo daleč, so se mu začeli prikazovati najbolj črni scenariji z vračanjem pridobljenega denarja z obrestmi vred. Na koncu se je vendarle dobro izšlo. Do konca decembra je kot po čudežu vendarle zadostil zahtevam iz pogodbe. Zahteve EU kolektivu hotela, v katerem je vajeti vodenja in razvoja vse bolj prevzemala Marjanova hči Valentina, v nadaljevanju zdaj že 20-članskemu kolektivu niso predstavljale več nobenih težav.

Lani so namesto "zapovedanih" 3800 z gosti iz 34 držav sveta ustvarili kar 6400 prenočitev, letos pa so to število presegli že ob nastopu jeseni. Gostje so prihajali celo iz daljne Nove Zelandije. Da je nemogoče postalo mogoče, gre bistveni prispevek pripisati Cvetkovičevi odločitvi, da na dvorišču za hotelom izvrta zelo globoko vrtino. Od lani južni del hotelskega kompleksa namreč krasijo termalni bazeni za odrasle in otroke, saj je iz vrtine pritekla termalna voda s temperaturo blizu 60 stopinjam Celzija. Letos so ob bazene postavili še velik tobogan, za prihodnje leto in leta za tem pa Cvetkovičevi kljub nekoliko utesnjenemu prostoru snujejo že nove širitve in izvirne obogatitve ponudbe. Dobova tako dobiva povsem novo podobo in iz donedavnega nezanimivega naselja postaja turistično prepoznaven kraj.

V krajevni skupnosti Dobova so ga zaradi tega predlagali za prejemnika letošnje oktobrske nagrade, ki predstavlja največje priznanje občine Brežice, kar so svetniki pred dnevi tudi potrdili. Marjan Cvetkovič nam je zaupal, da bo nagrado, po katero osebno ne bo mogel, ker se bo na dan podelitve ob koncu oktobra poslovno mudil v ZDA, v celoti podaril brežiški bolnišnici. Na naše vprašanje, ali lahko termalni raj Paradiso v Dobovi predstavlja konkurenco streljaj oddaljenim Termam Čatež onkraj Save, je le zamahnil z roko, rekoč, da so zanje z vsega 17 sobami premajhna "riba".