Tekmo so galaktiki dobili s 5:1, v ekipi pa poleg Cristiana Ronalda, Xabija Alonsa, Mesuta Özila in nekaterih drugih zvezdnikov, ki so po napornem evropskem prvenstvu še na oddihu, ni bilo niti Kakaja, čeprav je bil igralec na seznamu igralcev za tekmo.

V primeru Kakajevega odhoda, bi Madridčani po poročanju španskih medijev najraje videli, da igralec kariero nadaljuje v domovini, četudi pomočnik trenerja Aitor Karanka trdi, da bo Brazilec ostal pri njih. "Kaka in klub iščeta rešitev, ki bi koristila obema stranema. Ricardo je naš igralec in zgled profesionalnega nogometaša.“

Zanimanja za Kakaja sicer ne manjka, zanj pa naj bi se znova ogreli tudi pri njegovem nekdanjem klubu AC Milanu. Rdeče-črni naj bi namreč čutili vse večji pritisk s strani navijačev, ki si želijo vrnitve svojega ljubljenca, ovire po prodaji Thiaga Silve in Zlatana Ibrahimovića v PSG pa  sedaj ne bi smel predstavljati niti denar.

Madridčani za svojega nogometaša sicer zahtevajo najmanj 25 milijonov evrov, visoko oviro pa utegne predstavljati tudi Kakajeva plača, ki znaša devet milijonov evrov na sezono.