Posebna gastronomska doživetja v mediteranskem slogu vas bodo v letošnjih poletnih mesecih razveseljevala v Grand hotelu Portorož. Tamkajšnji chef de cuisine Stefano Cosattini svojo vlogo izvršnega vodje kuhinje opravlja že več kot deset let. Dragocene izkušnje si je kot član ali vodja kuhinje v prestižnih restavracijah nabiral vse od Italije, Francije in Anglije pa do ZDA, Japonske in Hrvaške. V času njegovega vodenja kuhinje sta bili kar dve restavraciji nagrajeni s priznanimi Michelinovimi zvezdicami. Kulinarika LifeClass je že sicer prežeta z mediteranskim značajem, odličnimi aromami sredozemskih začimb in raznolikimi barvnimi lestvicami za oči prijetnim in brbončicam okusnih jedi. V sklopu Gastronomskih zakladov Istre 2012 je bilo konec aprila v restavraciji Mediteran v Grand hotelu Portorož tudi "Druženje s špargami", kulinaričen večer s štirimi hodi, najboljšimi vini in oljčnim oljem. kea