V obtožnici, ki so jo vložili v Los Angelesu, trdijo, da se je 58-letni Travolta dotaknil tožnikovih genitalij, ga ogovarjal za sponi odnos in se nespodobno dotikal svojega telesa, je poročal TMZ. V obtožnici piše, da je Travolta masažo rezerviral prek spletnega oglasa in ponudil maserju, da ga bo pobral s svojim Lexus SUV-om. Par se je odpeljal do Beverly Hills Hotela, nato pa sta se preselila v igralčev zasebni bungalov.

Travolta naj bi se pred moškim slekel do golega, preden se je začela masaža. Po približno uri masaže, naj bi Travolat pobožal maserjevo nogo in se dotaknil njegovih genitalij. Tožnik pravi, da je Travolti rekel, da ne namerava imeti spolnega odnosa z njim, Travolta pa mu je ponudil izvajanje spolnega dejanja. V poročilu piše tudi, da je Travolta nato masturbiral in maserju povedal, da si lahko s spolnimi uslugami precej izboljša hollywoodsko kariero.

Maser želi 2 milijona dolarjev in povrnjene stroške sojenja, predstavnik Travolte pa je v izjavi za E! News povedal, da so navedbe laži in da se je igralec na omenjeni dan nahajal na vzhodni obali ZDA.