Kot poročajo tuji mediji, naj bi si Angie zadala posebno nalogo. Da bi v svojii poročni obleki bila videti kar najbolje, in ne kot kup kože in kosti, se želi zrediti. Joliejevo je tako morda le srečala pamet in je očitno tudi sama ugotovila, da je s tako suho postavo kot jo ima le bleda senca svoje nekdanje lepote. No kljub temu pa se ne namerava zrediti prav veliko, le za kake štiri kilograme, pri tem pa naj bi ji pomagal slavni Jamie Oliver.

Vir, ki je blizu Angie je dejal, da si ''želi bolj polne postave, za poročni dan hoče izgledati popolno. Upa, da ji bo Jaime lahko pri tem pomagal. Tudi Bradu je bila najbolj všeč med snemanjem filma Gospod in gospa Smith. Takrat je imela polnejšo postavo."

Hoče Angelina spet zasenčiti Jennifer?

Kazalo je, da je Jennifer bo večletni agoniji potem, ko jo je zapustil Brad končno le našla mir. Nedolgo nazaj je sporočila veselo novico, da se s svojim pratnerjem Justinom poroči. Sedaj pa naj bi poroko odpovedala. Jen naj bi tako šokirala novica o poroki Brangeline, da naj bi se ob novici  zgrudila in odpovdala svojo poroko. Kot je povedal vir blizu Jen, naj bi ta bila mnenja, da se želi Angelina poročiti le zato, da bi jo zasenčila.

"To bi moralo biti leto ljubezni in sreče za Jen. Ravno sredi priprav na poroko z Justinom pa jo je zadela novica, da si bosta večno zvestobo letos obljubila tudi Brad in Angie.'' K sreči ima Jen razumevajočega partnerja, ki je bil pripravljen poroko prestaviti. "Justin se počasi začenja zavedati, da Jennifer še zdaleč ni prebolela Brada. Predlagal ji je, da s poroko počakata, in Jennifer se je strinjala.''