Kot je povedala Pette-Dantejeva, datum poroke za zdaj še ni določen, a je dodala, da zaroka pomeni "obljubo za prihodnost".

Pett-Dantejeva je zatrdila še, da so otroci igralskega para zelo srečni. Angelina Jolie in Brad Pitt imata namreč tri biološke in tri posvojene otroke.

Joliejeva in Pitt sta sicer pred časom trdila, da se ne bosta poročila, dokler te pravice v ZDA ne bodo dobili tudi istospolno usmerjeni. A še februarja je Pitt namignil, da se bosta morda za usodni korak vendarle odločila nekoliko prej.

"To (poroka) tako veliko pomeni mojim otrokom, sprašujejo o tem," je dejal Pitt v intervjuju za februarsko izdajo ameriškega tabloida The Hollywood Reporter. "Tudi meni nekaj pomeni, če se zavežem na tak način," je dodal.

Mediji že na veliko ugibajo o možnem kraju in datumu poroke, oblačilih, ki bi jih lahko nosila ženin in nevesta, vlogah, v katerih bi med obredom lahko nastopili otroci slavnega para in o tem, kdo se bo znašel na seznamu povabljencev.

"To bo resnično poroka državnega pomena," je dejal Stephen Galloway, urednik The Hollywood Reporter. "Za Ameriko bo (ta poroka) enakovredna poroki (britanskega kraljevega) princa Williama in Kate Middleton," je še dodal.

Uradno sicer še ni znano, ali se bosta zvezdnika odločila za veliko razkošno poroko z veliko blišča ali zgolj za skromen obred v krogu najbližjih.