Rok Flander je bil 20., Rok Marguč 26., Jernej Demšar 31., Jure Hafner 34., Tim Mastnak pa je zasedel 51. mesto.

Zmagal je Italijan Roland Fischnaller pred Avstrijcema Manuelom Veithom in Ingemarjem Walderjem. Avstrijcu Andreasu Prommeggerju je šesto mesto zadostovalo, da je v svetovnem pokalu ohranil nekaj točk prednosti pred Fischnallerjem in se veselil skupne zmage. Najboljši slovenski predstavnik v svetovnem pokalu paralelnih disciplin je na osmem mestu Flander.

"Mislim, da sem kljub neuspehu na zadnjih štirih tekmovanjih za svetovni pokal s potekom sezone lahko zadovoljen. Pred poškodbo rame, ki se je zgodila februarja na prostem deskanju v Gruziji sem bil v življenjski formi in bi se stvari v primeru, da se poškodba nebi zgodila obrnile precej drugače. V tem trenutku je najbolj pomembno, da se poškodbo maksimalno sanira. Resnično si želim, da operacija ne bo potrebna, odločitev pa bo padla v naslednjih dneh," je strnil misli ob koncu sezone Flander.

"Kar se tiče ocene nastopov slovenske reprezentance v tej sezoni mislim, da je prišel čas, da si nehamo metati pesek v oči in da si priznamo, da je bila le ta zelo slaba. Z izjemo mojih dveh uvrstitev na zmagovalni oder in nekaterih prebliskov na razritih progah so bili rezultati povprečni, kar je ogromna škoda za potencial kot ga imata v tej reprezentanci vsaj še Rok Marguč in Žan Košir, pa še kdo bi se našel," pa je o sezoni dejal najboljši slovenski deskar v tej sezoni.

Glorija Kotnik je bila na zadnji tekmi 37., skupno je osvojila 30. mesto. Patrizia Kummer je z drugim mestom le potrdila skupno zmago, drugo mesto v pokalu je zasedla Nemka Amelie Kober, ki je v Valmalencu edina premagala Švicarko.