Za Milwaukee je Ersan Ilyasova dodal 16 točk, Andrew Bogut pa 13, klub pa je po poraznem začetku sezone na gostovanjih (osem porazov) zdaj dosegel drugo zmago zapored na tujem parketu. Domači zvezdnik LeBron James je bil sicer z 28 točkami in 13 skoki prvi strelec tekme, Chris Bosh je zbral 23 točk, kar pa je bilo vseeno premalo, saj je domača zasedba zbrala vsega devet skokov in je le za enega presegla negativni klubski rekord, obenem pa so košarkarji vročice izgubili 22 žog, kar so tekmeci izkoristili za 22 košev. Nobena od ekip se sicer ni posebej izkazala z natančnostjo, gostje so bili pri metu iz igre 35-odstotni, domači pa 37-odstotni.

Zmaga Indiane proti Los Angelesu je bila dobesedno krvavo prigarana. Mož odločitve je bil namreč Roy Hibbert, ki je dosegel 18 točk, osem v zadnji četrtini, čeprav je igral z zlomljenim nosom, potem ko jo je skupil ob osebni napaki nad Kobejem Bryantom. Slednji je sicer dosegel 33 točk za jezernike, a zgrešil odločilni met za tri točke tri sekunde pred koncem, ki bi domači ekipi prinesel zmago. Uspešnejše je bilo drugo moštvo iz Los Angelesa, saj je zasedba Clippers ugnala Toronto. Odločilen je bil niz 17 točk Moja Williamsa v zadnji četrtini, končal je pri 26, Blake Griffin pa jih je dodal 18.

V Washingtonu je Paul Pierce z dosežkom sezone, 34 točkami in desetimi skoki, popeljal Boston do zmage, pa čeprav so čarovniki igrali brez dveh ključnih košarkarjev. Rajona Ronda sploh ni bilo v postavi zaradi poškodovanega zapestja, Ray Allen pa si je že v prvi četrtini poškodoval gleženj.

Deronu Williamsu je na tekmi med New Jerseyjem in Charlotte zmanjkal le en skok do trojnega dvojčka, saj je dosegel 19 točk, deset skokov in deset podaj.