Vir je spletni strani razkril, da sta Mooreova in Borba začela svoje romantično razmerje prejšnji teden, Borba pa naj bi bil steber podpore, ko se je Demi soočala z razpadom njene družine. "Poznata se že nekaj časa in resnično ji je stal ob strani medtem, ko se je razhajala z Ashtonom,“ je povedal vir.

Borba je podobno kot Kutcher v svojih 30. letih, bil pa naj bi popolnoma zaljubljen v Demi. "Do ušes je zaljubljen v Demi in vsekakor obstaja možnost za dolgotrajnejšo razmerje med njima,“ je dodal vir.

Borba med svoje prijatelje šteje mnogo hollywoodskih zvezd, vir pa pravi, da so Borbovi dobri odnosi s hollywoodsko sceno tudi eden od razlogov, zakaj je paru uspelo razmerje tako dolgo skrivati pred žarometom javnosti. Vir je povedal, da fotografije Borbe in zvezdnikov niso nič nenavadnega, tako tudi nihče ne bi bil presenečen nad fotografijami z Mooreovo.

V samskem stanu pa ne trpi niti Ashton Kutcher. Med proslavljanjem Dneva zahvalnosti so zvezdnika kar obletavala dekleta v domačem Cedar Rapidsu.