Ashton se je twitterju pridružil januarja leta 2006, njegova soproga pa deset dni kasneje. Zvezdniški par je svoj zakon razgaljeval pred skupno 10,6 milijoni sledilcev. Ob napovedi njune ločitve smo za vas pripravili nekaj njunih najbolj nepozabnih trenutkov na twitterju.

Marca leta 2009 si je Kutcher z objavo na twitterju zagotovil naslovnice tabloidov, saj je na spletu objavil fotografijo Demi, ki se v bikinkah pripogiba. Slikana je bila od zadaj. Zraven je zapisal: "Pššššt. Ne povejte ženici." Dodal je: "Gledam ženo, ki v bikinkah lika mojo obleko. Rad imam Boga!"

(Foto: Ashton Kutcher/Twitter)

Intimni posnetek je podal resničen vpogled v njuno zasebno življenje, manj kot mesec dni zatem pa je imel Kutcher kot prva oseba na svetu na twitterju že milijon sledilcev.

Javnost je bila navdušena. Dvojica je namreč "navadnim smrtnikom" odprla vrata v zasebni svet zvezdnikov. In čeprav so bile fotografije iz njune zasebnosti najprej zanimive, so se tudi največji oboževalci igralskega para kmalu naveličali objav pogostih javnih prikazov njune ljubezni.

Decembra leta 2009 ju je svet zasmehoval zaradi "pogovora prek twitterja", ki sta ga imela, ko sta objavila fotografiji z vprašanji, napisanimi na dlaneh, ko sta sedela vsak v svoji sobi, a v isti hiši.

"Kaj delaš kasneje?" (Foto: Ashton Kutcher/Twitter)

Kmalu po prvi objavi namigov septembra lani, da je Kutcher soprogo prevaral, je ta zapisal: "Mislim, da se pisanje revije Star, ko me označuje za prevaranta, kvalificira kot obrekovanje. Upam, da se s tem strinja tudi moj odvetnik. Revija Star – ko objavljaš fikcijo, se ne moreš izgovarjati na svobodo govora.“

Soproga se je odzvala: "Odlično povedano, srček!" Nedolgo zatem sta že objavilo fotografijo, ko sta skupaj obiskala tekmo. Videti sta bila srečna kot že dolgo ne.

Na peto obletnico poroke sta objavila fotografijo in oboževalcem pokazala, kako preživljata ta posebni dan. Domnevno sta celega preživela v postelji.

(Foto: Demi Moore/Twitter)

Demi je objavila ogromno skupnih fotografij tako s potovanj kot od doma. Zadnja je bila z ribiškega izleta julija letos.

Da je v njunem zakonu morda kaj narobe, pa je bilo prvič videti septembra letos, ko je Moorova objavila avtoportret z zaprtimi očmi, zapisala pa: "Vidim skozi tebe." Kasneje se je izkazalo, da par letošnje obletnice poroke ni preživel skupaj, še malo zatem pa so v javnost pricurljale trditve, da jo je Ashton ravno na ta dan prevaral s 23-letno Saro Leal.

Kutcher se je na pisanja tabloidov odzival s tvitanjem, a ne zelo uspešno. Po nekaj mesecih trdega dela, da bi rešila zakon, sta se odločila, da je tega konec. Demi je prejšnji teden potrdila, da bo vložila zahtevo za ločitev.

Zaljubljenih pogledov na twitterju in rdečih preprogah je konec. (Foto: Reuters)

Kutcher se je odzval z objavo: "Za vedno bom cenil čas, ki sem ga preživel z Demi. Zakon je eden najtežjih stvari na svetu, na žalost se kdaj ne izteče tako, kot bi želeli."

Sledila je tišina na twitterju. Moorova pa ima še eno težavo – morala bo spremeniti uporabniško ime, saj je trenutno poznana kot 'mrskutcher', tj. gospa Kutcher.