''Proooosim, izbriši smse moje mame, kjer namiguje da je Trystin Robbijev sin. Dobil boš delež, ko nam plačajo. Zaupam ti,'' se je glasilo sporočilo (v izvirniku spodaj), ki naj bi ga Mariah poslala svojemu prijatelju.

Kot poroča portal TMZ, naj bi tudi mama mlade mamice pošiljala sms sporočila svojim prijateljem, ki več kot očitno namigujejo, da mali Trystin ni sin Justina Bieberja, temveč Marijinega bišega fanta, Robbieja.

(foto: Daily Mail)

Yeaterjeva je svojemu prijatelju pisala še (v izvirniku spodaj): ''Si ga kaj videl, kaj počnete dni?'' in še ''Lahko prosim Roobieju poveš, kako pomembno je, da je del sinovega življenja?'' Na to ji prijatelj pove, da je (Robbieju, op.p.) ''že večkrat povedal''. Vsi smsi s strani Mariah so tudi podpisani z ''Mariah Laci'', pri tem je Laci njeno srednje ime.

(foto: Daily Mail)

''Naša raziskava je potrdila, da Yeaterjeva Justina ni nikoli niti spoznala, konsistentno je kot očeta identificirala drugega moškega, tako ona kot njen sozarotnik sta si to shemo zamislila, da bi od pevca izsilila denar in prodala zgodbo medijem.'' In več kot očino je, da niti Mariah niti njen pomočnik nista dobro premislila, kako bosta spletko speljala do konca.

Kot smo že pisali včeraj, je Yeaterjeva potiho umaknila tožbo za očetovstvo.