"Veseli smo, da se je Justin odločil za to, preden bi mu sodišče odredilo, da mora sodelovati pri analizi DNK. To je tudi edini način, da ugotovimo, kdo je oče tega otroka," so bili navdušeni odvetniki mlade mamice.

Bieber svoje oboževalke in oboževalce spravlja v ekstazo in jok. (Foto: Daylife)

Morda se veselijo malo prehitro. Odvetniki Justina Bieberja so namreč vložili protitožbo zoper Mariah, s čimer upajo, da bodo dali jasno sporočilo vsem dekletom, ki bi jim v prihodnosti padlo na pamet kaj podobnega.

Spomnimo – prejšnji teden je v javnost prišla (šokantna?) novica, da je Justin Bieber, tudi sam skorajda še vedno otrok, oče dojenčka ene od svojih oboževalk, ameriški tabloid Star pa je bil prvi, ki je objavil fotografijo Mariah s sinom.

Mariah trdi, da je Justin Bieber oče njenega otroka. (Foto: Daylife)

V uradni izjavi, ki jo je podala pod prisego na sodišču, je 20-letnica dejala, da jo je glasbeni zvezdnik 25. oktobra lani po koncertu v Los Angelesu povabil v zaodrje, po njenih besedah pa je spolni odnos s takrat 16 let starim Bieberjem, trajal pičlih 30 sekund.

Sama sebi skopala jamo: ''Materi Bieberjevega otroka'' grozi obtožba posilstva

Kaj o vsem tem pravi Bieberjevo dekle, pevka in igralka Selena Gomez, ki je v nedeljo vodilo podelitev glasbenih nagrad MTV, ni znano, sta pa pred dnevi posvojila kužka.