Condrad Murray je v intervju privolil le nekaj dni po tem, ko je zavrnil pričanje pred sodiščem. NBC si je tako zagotovil ekskluziven intervju, ki je bil posnet v času zaključne faze procesa. Murray je v intervju privolil kljub temu, da mu je sodnik naročil, da intervjujev ne sme dajati.

Poleg ekskluzivnega intervjuja si je podjetje že pred tem zagotovilo pravice do predvajanja dokumentarnega filma o Murrayu in Jakcksonu, poroča CNN. NBC ni izdal koliko so morali za intervju z zdravnikom umrlega zvezdnika odšteti.

Murray je v intervjuju razkril, da ne obžaluje, da je Michaela obiskal dve uri pred smrtjo. "Želim si le, da bi bil z mano bolj iskren,“ je še dodal. Murray, ki ga je Jackson najel za svojega osebnega zdravnika v času, ko se je pripravlja na svojo veliko turnejo, je dejal, da mu je Jackson vse skozi lagal.

"Zavajal me je s tem, ko z mano ni delil svoje zdravniške zgodovine, imen zdravnikov, ki jih je obiskoval,“ je njegove besede navedel CNN. Dodal je, da se ni zavedal, da je Jackson odvisen od tablet in da ve, da bi ga moral zapustiti, ko se je pričel zavedati, da je zvezdnik odvisen od tablet. "Tega nisem storil, ker nisem bil sposoben zapustiti prijatelja.“

Več:

Conrad Murray zaradi nevarnosti napada sojetnikov pod posebnim nadzorom paznikov

Usoda nekdanjega zdravnika Michaela Jacksona: Kriv je nenaklepnega uboja