Bagoroš, ki se je pred dnevi vrnil iz Italije, je postal profesionalni "stunt" voznik pri 21 letih po štirih letih trdega dela. Kot je povedal , je na svojem prvem uradnem šovu za KTM, ki je začel predstavljati novi motor Duke 125, nastopil v Milanu, turnejo bo nadaljeval v Hamburgu in Pragi, na prireditvi v Torinu pa bo nastopal tudi ob lanskem svetovnem prvaku formule ena Sebastianu Vettlu in svetovnem prvaku v "stunt ridingu" Chrisom Pfeifferjem. V Sloveniji ga bo mogoče videti 7. aprila v Ljubljani.

Zelo odmeven je bil tudi Bagorošev nastop v oddaji Galileo nemške televizije ProSieben, kjer so želeli preveriti, ali se je mogoče na dvokolesniku voziti tako kot na videoposnetku, ki že nekaj časa kroži na spletu, na njem pa fant iz Azije počne neverjetne stvari na svojem mopedu brez kakršne koli zaščite.

V Münchnu je Bagaroš pred kamerami dokazal, da je vratolomna vožnja mogoča oziroma posnetek resničen.

Kot pravi mladi voznik, je mogoče besedo "stunt" prevesti kot mojstrsko izvajanje trikov na skuterju oziroma motorju in pomeni najvišjo možnost obvladanja motorja. Tekmovanja potekajo predvsem na asfaltni podlagi na prostoru, velikem najmanj 20 krat 15 metrov z ogrado, ki varuje gledalce in tekmovalce. Vsak tekmovalec ima od pet do sedem minut časa, da pokaže, kaj zna, sodniki pa ocenjujejo težavnost trikov, njihovo izvedbo in akrobacije, pa tudi, kako tekmovalec navduši občinstvo. Bagoroš nastopa tudi na ledenih površinah.