Terrence Williams bo iz New Jerseya prestopil v Houston, od koder bo Joe Smith, prvi nabor leta 1995, odšel v Los Angeles. Lakersi bodo v New Jersey poslali Sašo Vujačiča ter jim odstopili pravico do izbora v prvem krogu nabora leta 2011. Tudi Houston Rockets bodo New Jerseyu odstopili pravico do izbora v prvem krogu nabora, a leta 2012.

Vujačič, ki že nekaj sezon igra za LA Lakers, o dogovarjanju moštev in morebitni menjavi sredine še ne ve ničesar. "O dogovarjanju ne vem nič. Bomo videli. Zaenkrat so to le govorice, če bo prišlo do prestopa, bom o tem govoril pozneje. Počutim se grozno. Star sem 26 let in želim redno igrati," je za ameriške medije po torkovi tekmi v Washingtonu - na njej spet ni dobil priložnosti za igro - pojasnil Vujačić, ki je v zadnjih sezonah za Los Angeles igral predvsem kot menjava.

Udrih dosegel 10 točk in izgubil proti Houstonu

V Houstonu so rakete pričakale kralje Bena Udriha, zmaga pa je ostala doma (118:105). Za Houston je Luis Scola dosegel 23 točk in deset skokov, v tretji četrtini pa je dosegel kar 14 točk. "V prvem polčasu sem začel slabo. To je zmotilo mojo koncentracijo. Uspelo se mi je zbrati in zaigral sem tako, kot najbolje znam. Zelo sem vesel zmage," je po tekmi dejal prvi strelec raket.

Sacramentu ni pomagal niti Udrih, ki je tekmo začel v prvi peterki. Igral je 29 minut in dosegel deset točk, šest podaj, dva skoka in ukradeni žogi. najboljši strelec gostujoče ekipe je bil DeMarcus Cousins z 17 točkami.

Na tekmi med Washington Wizards in Los Angeles Lakers (89:103) je tekmo slabo začel tudi Kobe Bryant. Prvič v karieri je zgrešil tri proste mete, kar pa ga je le še dodatno podžgalo. Dosegel je 12 zaporednih točk, tekmo pa je končal pri 24 točkah. Po poškodbi se je vrnil Andrew Bynum, ki je na parketu preživel 17 minut in dosegel sedem točk. Španski reprezentant Pau Gasol je dosegel 16 točk, devet skokov in sedem podaj, Lamar Odom je dodal 18 točk in deset skokov, svoj delež pa je s klopi prispeval še Shannon Brown z 16 točkami.

Izidi:

Charlotte Bobcats - Toronto Raptors 97:91
Philadelphia 76ers - New Jersey Nets 82:77
Washington Wizards- Los Angeles Lakers 89:103
Detroit Pistons - Atlanta Hawks 103:80
Houston Rockets - Sacramento Kings 118:105
Denver Nuggets - Orlando Magic 111:94
Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves 108:99