Avstrijsko moštvo je letošnjo sezono zelo odločno kritiziralo vse ekipe, ki so se  med dirko posluževala prepovedanih ukazov iz boksov, še posebej po spornem dogodku na VN Nemčije, ko je Ferrari svojemu dirkaču Fellipeju Massi naročil, naj predse spusti svojega moštvenega kolega Fernanda Alonsa.

Šef moštva Red Bull Christian Horner je zatrdil, da se bosta njuna dirkača lahko tudi v prihodnje med seboj enakovredno borila. „Umik pravila ne bo za nas prav nič spremenilo. Obema voznikoma bomo nudili popolnoma enako podporo. Za nas je najpomembnejša stvar, da se izkažeta na dirkah. Dirkačema smo letos skušali zagotoviti najboljše možne pogoje in podobno bomo poskušali storiti tudi v prihodnje,“ je povedal Horner.

Alfa in omega zmagovalnega moštva je sicer tudi zagotovil, da odnos med njim in avstralskim voznikom Markom Webbrom, ki je Hornerju zatajil resno poškodbo ramena, ni skrhan. „ Z Markom se poznava že zelo dolgo. Sedaj je pomembno, da odide na dopust, se odpočije in popolnoma okreva,“ je dejal Horner in dodal: „Prepričan sem, da se bo Mark leta 2011 vrnil še močnejši.“