Kolesar svojega imena ni hotel izdati, saj naj mu bi tako svetovali preiskovalci, ki sicer nameravajo zaslišati še enega nekdanjega Armstrongovega kolega Georga Hincapieja, medtem ko so Tylerja Hamiltona, ki je zaradi dokazanega dopinga lani končal kariero, že.

Prav tako pa je obtožb deležen zdajšnji Armstrongov moštveni kolega pri Radioshacku Levi Leipheimer. Njegov nekdanji športni direktor pri Gerolsteinerju, Hans-Michael Holczer, je med predstavitvijo svoje knjige "Garantiert Positiv" (Zanesljivo pozitiven) dejal, da je imel Leipheimer leta 2005 neverjetno visoko število rdečih krvnih telesc in je zagotovo manipuliral z dopingom.

"Svetovali so mi, da ga umaknem z dirke, saj so je bilo število rdečih krvnih telesc na meji dovoljenega. Nisem vedel, kaj naj storim. Naj opravim moralno nalogo, ali naj tvegam. Tisto leto je na dopingu že padel naš Danilo Hondo, zato si nisem upal imeti še enega škandala, saj bi to zagotovo pomenilo tudi bankrot ekipe," je dejal Holczer, ki je Američana pustil na dirki, ta pa je pozneje osvojil šesto mesto.