Slovenska pošta je tako prevzela jutranjo dostavo omenjenega brezplačnega dnevnega časopisa, ki ga dostavlja na 405 dostavnih mest po vsej Sloveniji. Z novo storitvijo so celostno dopolnili širok spekter logistične ponudbe in tako izvajajo dostavo pošiljk od zgodnjih jutranjih do poznih popoldanskih oz. večernih ur.

"Prevzem odgovornosti za jutranjo dostavo najbolj branega splošno informativnega dnevnika v Sloveniji je za našo družbo tako logistični izziv kot tudi pomembno priznanje kakovosti izvajanja naših storitev, zato bomo s širitvijo na nove tržne segmente nadaljevali," je ob začetku distribucije dejal član poslovodstva Pošte Slovenije Vinko Filipič.

Sicer pa je Pošta Slovenije lani uspešno vstopila na trg oskrbe trgovskih verig in začela s tako imenovano "just in time" (ravno ob pravem času) distribucijo.

"Da tudi v kriznih časih poslujemo dobro, je posledica kontinuiranega razvoja novih storitev. Tudi v prihodnje bomo nadaljevali s krepitvijo jutranje distribucije in pridobivali nove poslovne partnerje, hkrati pa bomo pričeli z jutranjo dostavo časopisov gospodinjstvom in tako še okrepili našo prisotnost na trgu pred sicer pričakovanim prihodom konkurence leta 2011, na kar pa smo že danes dobro pripravljeni," pa je pojasnil generalni direktor Pošte Slovenije Aleš Hauc.