Praznični premor vam je verjetno prišel še kako prav?

Res je. Skupaj s Paravinjo sva prišla v Domžale pred kratkim, v moštvo se je po poškodbi vrnil Zagorac, zato smo rabili čas za uigravanje. Na žalost ima Željko ponovno manjše zdravstvene težave. Upam, da bomo v podobnem ritmu nadaljevali tudi na prihodnjih tekmah.

Ob prihodu v Domžale ste podpisali enomesečno pogodbo. Kako naprej?

Zmenili smo se tako, da ob zares dobri ponudbi iz tujine lahko odidem. A tukaj se počutim izredno dobro, tako da bom po vsej verjetnosti v dresu Heliosa igral do konca sezone.

Po evropskem prvenstvu na Poljskem se je vaše ime omenjalo tudi v povezavi z Unionom Olimpijo.

Pred sezono so določeni pogovori obstajali, a na koncu se nismo uspeli dogovoriti za sodelovanje. Vem, da bodo Ljubljančani po koncu evrolige verjetno nekoliko spremenili moštvo, a me iz Olimpije ni nihče poklical in tega tudi ne pričakujem.

Kljub zmagi proti Širokimu Helios v letošnji sezoni ne nastopa najbolje. Kaj mislite, da lahko doseže moštvo do konca sezone?

V ligi NLB moramo predvsem na domačih tekmah igrati s pozitivno energijo in osvojiti čim več zmag. Kakšen uspeh v gosteh pa bi bil zlata vreden. Če bomo zmagovali pred domačimi gledalci, se izpada iz regionalnega tekmovanja ne gre bati. Končnica državnega prvenstva pa je še daleč. Če se bo pokazala najmanjša priložnost, da presenetimo Olimpijo, jo bomo seveda poskušali izkoristiti.

Na selektorskem stolčku je Jureta Zdovca zamenjal Memi Bečirovič. Se vam zdi to pravilna poteza Košarkarske zveze Slovenije?

Gre za pozitivno potezo. Z Memijem sem sodeloval že v mlajših selekcijah in moram dejati, da sva se odlično ujela. Želim si, da bo tako tudi v prihodnje.