Nogometaši Interja so v drugem krogu italijanskega nogometnega prvenstva povsem zasenčili Milan. Italijanski prvaki so slavili zmago s 4:0 in z igro ponižali velikega tekmeca, ki je bil povsem nemočen. Navijači Milana so bili tako razočarani, da so še pred koncem tekme začeli odhajati s štadiona San Siro. Pristaši Interja so bili drugačne volje. Norčevali so se iz rdeče-črnih, pri veseljačenju pa je bil dejaven tudi predsednik Interja Massimo Moratti.

''Tekma je bila izjemna. V prvih 20 minutah smo se morali boriti na vso moč, nato pa nam je igra stekla in do zmage ni bilo več ovir. Našim fantom moram čestitati, a ne le zardi imenitne igre, ampak tudi, ker tekmeca niso dotolkli, ko je bil povsem na tleh. V drugem polčasu, ko je bilo že vse odločeno, so nehali napadati,'' je povedal Massimo Moratt.

Nato je izpostavil tri nogometaše, ki so v soboto zvečer blesteli na štadionu San Siro. ''Videl sem odlično ekipo. Diego Milito je bil fantastičen. Lahko mu le čestitam. O Samuelu Eto'oju ni treba izgubljati besed. On je še en fenomen. To, da je Wesley Sneijder igral, je bilo presenetljivo, še bolj njegova odlična igra,'' je dodal prvi mož Interja.