12-letni Shaheen Jafargholi je sprva želel zapeti pesem Valeria, ki jo v originalu izvaja britanska pevka Amy Winehouse. Po prvem verzu ga je prekinil Simon Cowell. „Tega nisi zapel prav. Kaj znaš zapeti poleg tega,“ je zmedenega dečka vprašal Simon.

Shaheen se je nato odločil, da bo zapel pesem Who's Loving You, ki jo je napisal Smokey Robinson, pel pa jo je Michael Jackson v skupini Jackson Five. 12-letnik je že s prvo zapeto noto obnorel poslušalce v dvorani in na noge nazadnje spravil tudi vse tri člane žirije.

„Na takšen način ti lahko ena pesem spremeni življenje. To je lahko začetek nečesa čudovitega, mladi fant,“ je Shaheenov nastop komentiral Simon Cowell. Član žirije Piers Morgan je na blogu tekmovanja zapisal, da bi se Shaheen lahko pomeril s Susan Boyle in osvojil nagrado v višini 112.600 evrov. „Ko ga je Simon spodbudil, da je zapel drugo pesem, je njegov glas postal senzacionalen. Je kot mladi Steve Wonder,“ je še dodal Morgan.

V intervjuju pred nastopom je Jafargholi dejal, da poje že od drugega leta starosti. „Ko sem bil malo starejši, me je mama poslala na ure petja in moj glas je postajal večji,“ je dejal Shaheen. „Upam, da mi bo uspelo,“ je še dodal.