Domžalčani so zelo uspešno začeli dvoboj na na Ptuju. Čavušević je namreč že v deseti minuti goste popeljal v vodstvo. Kirm je s sredine igrišča lepo podal do Čavuševića, ki je sam stekel pred vrata domačinov in ob koncu s strelom v spodnji desni kot matiral še Murka. V 21. minuti so prvič zapretili tudi domači, a je Tiganj z drsečim startom žogo po Semlerjevi podaji poslal naravnost v domžalskega vratarja Nemca.

Gostitelji, ki so po zadetku zaigrali bolje in konkretneje napadali, so že v 27. minuti opravili prvo menjavo, ko je Filipovića zamenjal Kronaveter. To gostiteljem ni obrodilo želenih sadov, saj jim praktično ni uspelo pripraviti nobene nevarne akcije. Izjema se je zgodila v 44. minuti, ko je Kelenc z roba kazenskega prostora namučil Nemca.

Tudi v uvodu drugega polčasa gledalci niso videli veliko razburljivih dogodkov. Domači so sicer več poskušali, a njihovi streli so bili vse prej kot nevarni. Na drugi strani je pri Domžalah Čavušević v 53. minuti sicer s 14 metrov skušal podvojiti prednost, toda tudi njegov poskus je bil preslab.

Želje domačih navijačev po boljši igri svoje ekipe se niso uresničile, pa čeprav se je denimo Semler v 73. minuti znašel sam pred Nemcem, toda grdo zgrešil. Domžalčani so igrali toliko, kolikor je bilo potrebno. Tekmo bi lahko že v 66. minuti odločil Perutović, ki je v dvoboju z Murkom "potegnil krajšo", zato pa je zadnji žebelj v Dravino krsto zabil Perme, ki je dve minuti pred koncem z glavo le matiral ptujskega vratarja.

* Mestni stadion, gledalcev 500, sodniki: Vinčič, Ul (oba Maribor) in Kmetec (Orehova vas).
* Strelca: 0:1 Čavušević (10.), 0:2 Perme (88.).
* Labod Drava: Murko, Prejac, Grižonič, Andjelković, Žilić, Čeh, Da Silva (od 57. Zilić), Kelenc (od 53. Ogu), Semler, Tiganj, Filipović (od 27. Kronaveter).
* Domžale: Nemec, Aljančič, Hanžić, Elsner, Apatič (od 60. Zatkovič), Barrios, Vidović, Kirm, Brezič, Benko (od 78. Perme), Čavušević (od 64. Perutović).
* Rumeni kartoni: Semler; Benko, Elsner, Aljančič.
* Rdeč karton: /.