Ostali izidi: New York Islanders - Carolina Hurricanes 2:6, Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 6:3, Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens 5:4, Ottawa Senators - Vancouver Canucks 2:5, Florida Panthers - Chicago Blackhawks 0:4, Dallas Stars - Edmonton Oilers 4:2, po podaljških sta se končala dvoboja Nashville Predators - St. Louis Blues (1:2) in Minnesota Wild - Calgary Flames (2:3), po kazenskih strelih pa Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils (2:3) in Phoenix Coyotes - Atlanta Trashers (4:3).

Sedeminpetdesetletni Hitchcock je v svoji 960. tekmi v NHL postal šele trinajsti trener v zgodovini lige, ki je zbral 500 ali več zmag ter je poleg Scottyja Bowmana, Ala Arbourja, Dicka Irvina, Mika Keenana, Jacquesa Lemaireja, Pata Burnsa in Toeja Blaka tisti trener, ki je dosegel to mejo in obenem postal tudi prvak lige. Cristobal Huet, vratar Chicaga, je z 31 obrambami še tretjič v sezoni ohranil svojo mrežo nedotaknjeno. Huet je bil v vratih četrtič zapored zaradi poškodbe prvega čuvaja mreže svoje ekipe Rusa Nikolaja Habibulina.

V Philadelphii je Mike Richards z dvema goloma in s tremi podajami dosegel zanj rekordnih pet točk. Še na drugi tekmi zapored je zadel, ko je imela njegova ekipa igralca manj na ledu, skupaj pa šestič v sezoni, kar je rekord te zime v ligi. Rus Sergej Gončar je zaradi poškodbe rame igral šele tretjič v sezoni, s svojim prvim zadetkom, odločilnim na srečanju v Pittsburghu, pa je poskrbel za prvo zmago trenerja Dana Bylsme v NHL. Eric Staal je z dvema zadetkoma še četrtič v zadnjih petih sezonah zbral 25 ali več golov in s Carolino ostal v boju za končnico.