A sobotni tekmi sta upe Rossonerov podrli. Inter je zanesljivo s 3:0 zmagal na jugu Italije, Milan pa je presenetljivo remiziral, pa še to šele po tem, ko je Kaka izenačil s strelom z enajstih metrov. Brazilec se je tudi poškodoval. Zvil si je gleženj in naj bi bil odsoten z igrišč okoli dva tedna, zato verjetno ne bo igral v nedeljo na velikem derbiju z Interjem.

"Poskušali smo vse, a skozi gosto obrambo Reggine ni šlo. Mislili smo, da bo gol prišel kar sam od sebe. Poslali smo veliko predložkov v kazenski prostor, a priložnosti ni bilo toliko," je bil razočaran trener Milana Carlo Ancelotti, ki je za še eno slabo novico izvedel že pred tekmo. Los Angeles Galaxy je namreč zavrnil prvo ponudbo za odkup Beckhamove pogodbe, a je do osmega marca še dovolj časa za dogovor.

V taboru Reggine je bil najbolj srečen mož Davide Di Gennero. Dvajsetletnik se je nogometa naučil igrati v šoli Milana, sedaj pa jo je zagodel svojemu nekdanjemu klubu, proti kateremu je dosegel svoj prvi gol v serie A. "Milanu dolgujem vse, saj sem na San Siru zrasel v igralca, ki pri 20 letih igra v prvi ligi. Še vedno je polovičen lastnik moje pogodbe Milan, a s prvim golom v serie A so se mi uresničile sanje," je žarel mladenič ter si zaželel, da bi Milan v 24. krogu na mestnem derbiju premagal Inter in zaostanek z osmih točk zmanjšal na pet.