Finski »novodobni metalci« nightwish so imeli priložnost nastopiti na glavnem odru, zaradi prezgodnjega termina koncerta – vsaj za okus »balkanskega občinstva« - pa so v njem uživali v glavnem tujci, ki jih je v Novem Sadu veliko tudi letos.

Okrog enajstih zvečer so se na oder povzpeli člani skupine N.E.R.D. s Pharellom Williamsom na čelu. Kljub temu, da je Williams producent velikega števila svetovnih uspešnic, se N.E.R.D. niso pretirano potrudili, da bi pritegnili zanimanje občinstva.

Veliko bolj se je potrudil Mike Skinner, alfa in omega skupine The Streets. Zaradi velikega števila Britancev med občinstvom se je Mike počutil kot doma, tako pa je zvenel tudi njegov nastop. Mike je med koncertom za razliko od svojih predhodnikov ves čas komuniciral z občinstvom in vpil »Roke v zrak!«, »Dajmo vsi skupaj!«, »Srbija je čudovita,« in podobno.

The Streetsi so bili tako zaradi dobrega komuniciranja z občinstvom, glasbe brez odmorov in dobrega ritma najbolj zabavna skupina prvega večera Exita. Za piko na i je Skinner po koncu koncerta slekel svojo majico, kar je izzvalo navdušenje ženskega dela občinstva.