Strokovnjaki so naredili tudi letvico najboljših priredb. Na vrh so uvrstili Hendrixovo priredbo pesmi Boba Dylana All Along the Watchtower.

Lawson je izpostavil tudi Marka Ronsona. Njegova priredba pesmi Valerie skupine The Zutons, ki jo je priredil za Amy Winehouse, je na primer presegla prodajo izvirnika.

40-letna Celine Dion, ki je pesem You Shook Me All Night Long izvedla v Las Vegasu pred šestimi leti, ni pesmi nikoli izdala.

Izvedba uspešnice Aerosmithov in Run DMC-jev Walk This Way, ki so jo priredile Sugababes in Girls Aloud, si je prislužila drugo mesto na lestvici najslabših. Na tretjem mestu so Westlife s priredbo balade More Than Words, ki so jo sicer izvajali Extreme.

Will Young si je prislužil četrto mesto s priredbo uspešnice The Doorsov Light My Fire, ki je sicer leta 2002 na britanski glasbeni lestvici največjih 40 uspešnic dosegla prvo mesto, britanska skupina The Mike Flowers Pops pa se je med peterico najslabših uvrstila s priredbo pesmi Wonderwall skupine Oasis.

Na lestvici najboljših priredb se je znašla še priredba pesmi Twist and Shout, ki so jo izvajali The Beatles, v izvirniku pa Top Notes ter priredba skupine Guns N' Roses pesmi skupine Wings Live and Let Die.

Na četrto mesto se je uvrstila Nirvanina priredba pesmi The Man Who Sold the World, ki jo je prvotno izvajal David Bowie na peto pa priredba pesmi skupine Muse, Feeling Good, ki jo je izvedla Nina Simone.