Na modnem spektaklu v Ljubljani, v prestižni Unionski dvorani Grand Hotela Union, je sevniška Lisca množici znanih predstavila modne smernice perila in kopalk za pomlad in poletje 2008. Povabljeni gostje pa niso bili deležni klasične modne revije, temveč so si lahko ogledali pravi modni spektakel s plesnimi in pevskimi vložki, med katerimi je za posebno doživetje poskrbel vrhunski trio slovenske pop opere Eroika.

Posebnost modnega spektakla je bila ekskluzivna linija Lisca Prestige, ki so jo samo za ta dogodek oblikovale kreatorke iz Lisce. Zapeljiva črna je odeta v srebni blišč ter svetleče kristalčke, prestižni modeli pa so navdušili tudi najbolj zahtevne goste. To linijo je obogatila tudi diva slovenske glasbe Nuša Derenda, ki je posebej za to priložnost predstavila novo skladbo.

Po modni brvi so se sprehodila znana imena slovenskega sveta lepote: Iris Mulej, Tjaša Kokalj, Sanja Grohar, Sabina Remar, Katarina Jurkovič, Irina Osypenko, Kaja Rožič in druge. Kopalke Lisca pa je pred odhodom na Kitajsko oblekla tudi aktualna miss Slovenije Tadeja Ternar.

Zbrani dvorani so brhka dekleta jemala dih, ko so poleg ekskluzivne linije prikazala še druge. Prva je bila na vrsti linija Lisca Fashion – ženstveno in modno perilo, prežeto z razkošjem čipk, vezeninami in satenastimi dodatki. Sledilo je trendovsko perilo Cheek by Lisca v nežnih odtenkih zelene, modre in rumene. Drzno kopalno modo, ki bo v prihodnji sezoni v znamenju močnih barvnih tonov, so poleg manekenk predstavili tudi plesalci sambe. Črno-zlato vezenje, baročni saten in divji živalski vzorci glamurozne linije Lisca Selection so z izbranimi, prefinjenimi materiali in detajli, ki poudarjajo ekstravaganco in ženstvenost, poskrbeli za vrhunski glamur.

Modni spektakel se je letos odvil prvič, vendar so predstavniki Lisce obljubili, da si podobno modno pašo za oči lahko obetamo vsako leto.