Kot poroča ameriška tiskovna agencija AP, pa Shawova tega sploh ne obžaluje. "Sprejemam telefonske klice in poslušam pritožbe drugih ljudi in čedalje bolj stojim za svojimi dejanji," je v intervjuju povedala Mona.

Z možem Donom pravita, da sta bila z družbo Comcast že avgusta dogovorjena, da eden od njihovih tehnikov pride na njun dom v Bristowu in namesti t.i. trojček, telefon, internet in kabelsko televizijo, ki jo je družba pospešeno oglaševala. Kot pravita, ves dan ni bilo nikogar. Šele dva dneva kasneje ju je na domu obiskal tehnik, ki pa ni končal namestitve. Dva dni za tem jima je Comcast izključil vse svoje storitve, zato sta še isti dan obiskala pisarno družbe v Manassasu in več kot dve uri čakala poslovodjo, nato pa so jima končno povedali, da je poslovodja odsoten.

Mona Shaw se je v omenjeno pisarno vrnila takoj naslednji ponedeljek. Tokrat s kladivom. "Zdrobila sem tipkovnico, udarila po zaslonu... Nato sem se napotila še k telefonu," pripoveduje Shawova, "Rekla sem, če ne deluje moj telefon, ne bo deloval niti vaš!"

Policija je Shawovo aretirala zaradi nenavadnega obnašanja. Prisodili so ji tri leta pogojne zaporne kazni, ji naložili za 242 evrov kazni in ji prepovedali približevanje Comcastovim pisarnam za obdobje enega leta. Mona je kasneje dobila telefonski in TV priključek pri drugem ponudniku.