Izšel je nov album George IS On, dueta Deep Dish. Album izkazuje Deep Dishov talent za prepletanje različnih žanrov. Na njem iransko-ameriški duet briljantno združi klasičen rock 70-ih in 80-ih ter pop zvoke z lastno produkcijo.

Flashdance je bil prvi singel iz George Is On. Pesem je hitro prerasla v vsestranski mednarodni hit, ki je definiral »kitarski-house zvok« in postal najbolje prodajan dance singel na Apple I-Tunesu letošnjega leta. Septembra 2004 je singel debitiral na 3. mestu britanske pop lestvice.

V času med njunim prvim albumom Junk Science in George Is On sta bila ustvarjalca Dubfire ter Sharam izjemno produktivna. Izdala sta nekaj remiksanih CD-jev, ki definirajo žanr, vključno z Yoshiesque (1999), Renaissance Ibiza (2000), Yoshiesque Two (2001), Deep Dish »Global Underground: Moscow«(2001) in »Global Underground: Toronto« (2003).

Njuni popularni remiksi pa vključujejo: Maddono, Beth Orton, Depeche Mode, Dido, Janet Jackson, The Rolling Stones, N`Sync, Justin Timberlakea, Brother Brown, Morel in Danny Tenaglia. Leta 2001 sta si prislužila grammyja v kategoriji »Remixer Of The Year«, leta 2002 pa sta bila nominirana in tudi dobila grammyja v kategoriji »Best Remixed Recording« za miks singla »Thank You« pevke Dido.

Vstopnice za koncert bodo na voljo na dan prireditve od 22. ure dalje, za katere bodo obiskovalci  morali odšteti 20 evrov. Po 24. uri pa bo cena vstopnic 30 evrov. Vse dodatne informacije lahko dobite tudi na +386 41 353 722 ali na www.ambasada-gavioli.com.