Renta do hčerine polnoletnosti

Iz štiriletnega zakona bo Heather Mills "odnesla" 15 milijonov funtov v gotovini in dodatnih 3,5 milijona funtov vsako leto, dokler hči Beatrice ne dopolni 18 let. Skupno bo to zneslo približno 70 milijonov funtov, kar velja za eno najdražjih ločitev v zgodovini Velike Britanije. V zameno Heather Mills ne bo smela nikdar več javno razkrivati "žgečkljivih" podrobnosti iz zakona. Millsovo naj bi pevec namreč pretepal in zmerjal, večkrat pa naj bi bil tudi pijan in omamljen od marihuane.

Ugodna pogodba za obe strani

Ločitvena pogodba je za obe stranki ugodna, ocenjujejo strokovnjaki. Millsova bo sicer dobila manjšo vsoto od pričakovane, vseeno pa bo po mnenju pravnikov za samo štiri leta zakonskega življenja dobila zelo veliko denarja. Angležinja je sicer pred časom na svetovni estradni zemljevid postavila tudi našo državo, saj je pogosto zahajala v Bohinj, kjer je ta mesec tudi kupila protokolarno brunarico v idiličnem Ukancu. Bila je namreč najboljša ponudnica in je za Vilo Pršivec plačala 610.000 evrov, kar je za okoli 30 tisočakov več od najboljše ponudbe. Pri nakupu naj bi ji pomagalo gradbeno podjetje Vegrad iz Velenja. Heather Mills si je dlje časa ogledovala nepremičnine na Bledu in v Bohinju, letos je svoj 39. rojstni dan praznovala v naši državi in smučala na Krvavcu.

Eddieja bo obrala do kosti!

Eddieju Murphyju se obeta naporna jesen. Potem ko je test DNK pokazal, da je oče hčerkice članice Spajsic Mel B, je zadnja agresivno krenila v boj za preživnino za svoje dete. Temnopolta Mel B je za "izterjavo" pravic hčerkice, katere oče je Eddie Murphy, najela znano odvetnico, njeni prijatelji pa trdijo, da ne bo odnehala, dokler Eddieja ne bo obrala do zadnjega centa. Mel B so opazili, ko je v družbi znane "ločitvene" odvetnice Glorie Allred, katere klienti so izključno slavni in bogati, odhajala iz restavracije. Mel B je odločena, da bo od Eddieja iztržila, kolikor se bo le dalo. www.dnevnik.si