Bila je najboljša ponudnica in je za Vilo Pršivec plačala znesek, ki je za okoli 30 tisočakov višji od druge najboljše ponudbe. V teh dneh bo podpisana pogodba, naš vir blizu slovenske vlade pa trdi, da je posel sklenjen in nadaljevanje le formalnost.

Heather Mills je tako kot nedavno Janeza Drnovška, še v bivši državi pa Ivana Mačka in Edvarda Kardelja, očitno pritegnila čudovita okolica Ukanca, kjer je posebno lepo pozimi. Prvi sosed je s svojim počitniškim domom avstralski Slovenec Dušan Lajovic, dober znanec predsednika vlade Janeza Janše in avtor slovite spletne strani "udba.net".

Slavna Angležinja naj bi po neuradnih podatkih pri nakupu premagala gradbeno podjetje Vegrad iz Velenja. Z denarjem ni na tesnem, ker ji je ločitveni postopek prinesel okoli 180 milijonov evrov. Paul McCartney po pisanju angleških tabloidov v tem postopku ni bil vedno ravno galanten.

Heather Mills si je dlje časa ogledovala nepremičnine na Bledu in v Bohinju, letos je svoj 39. rojstni dan praznovala v naši državi in smučala na Krvavcu. Korist bo imela tudi država, ki je Vilo Pršivec bolj malo uporabljala za protokol, v njej pa bo zdaj stanovala najbolj znana prebivalka Bohinja, ki se je pred radovednimi novinarji že do zdaj rada skrila k nam. "V vilo je še ni bilo, ključ je pri meni," je dejala včeraj oskrbnica Francka Odar, ki za leseni objekt s savno in nič kaj moderno opremo skrbi že ducat let in čaka, da Heather Mills potrka na njena vrata.