Konec sovraštva med dekleti?

Širijo se govorice, da so "spajsice" končno zakopale bojno sekiro in hkrati z njo še svoje solo kariere ter da se sedaj mrzlično pripravljajo za ponoven skupen nastop v stilu skupine Take That, ki se je združila po več kot desetih letih.

Dekletom se je očitno stožilo po skupini Spice girls, ki je letno vsaki od svoji članic prinesla več kot devet milijonov evrov letno, saj so zaslužki solo karier bivših članic v primerjavi z "dobrimi starimi časi" zelo mizerni. Geri Halliwell je s svojo kariero zaslužila le pol milijona evrov, medtem ko je Melanie B lansko leto zaslužila le dvesto tisoč evrov.

Glavni krivci naj bi bili britanski Kaiser Chiefs

Bobnar britanske skupine Kaiser Chiefs, Nick Hodgson, pa trdi, da dekleta niso prišla skupaj zaradi denarja, temveč zaradi njegovega pogovora z eno od članic, Mel C. Pevca naj bi si izmenjala nekaj globokoumnih misli in tako naj bi ena večjih pop skupin devetdesetih let prejšnjega stoletja spet nastopila skupaj.

Najbrž dejstvo, da so vsaki članici lastniki casinoja v Las Vegasu ponudili milijon in pol evrov za božični nastop, nič ne vpliva na združitev, kajne Nick?