Odkar je svet majhen in so nam mediji približali stvari, o katerih se nam še sanjalo ni, so tudi posteljne zadeve ljudi na drugem koncu sveta bolj znane in razkrite. Samo tisti, ki v svojih srcih gojijo najbolj čisto, tako rekoč brezmadežno ljubezen do enega in edinega partnerja, ne vedo, da dolgčas, želja po novih doživetjih, hlastanje po drugačnem seksu in še marsikaj lahko peljejo v skupinski seks. Fuj? Orgije? Bolno? Razvrat? Konec sveta? Sodoma in Gomora? Dajte, dajte, skupinskega seksa (če še ne veste) se ne gredo samo ljudje, ki so si pred tem zameglili pogled z drogo, ampak je za nekatere pogosta popestritev vsakdanjega življenja. Ne verjamete?Zadeva je zamikala tudi našega časopisnega znanca Raffa, ki rad postavlja vprašanja ženskam in njihove odgovore posreduje tudi nam. Spraševal je dekleta od petnajstega leta naprej in ženske do 65 let starosti. Odgovori so bili več ali manj negativni. Ker vprašanja ni zastavil desetim ali petnajstim, ampak nekaj sto ženskam, je stališče prepričljivo in jasno: ne! Slovenkam ne diši skupinski seks. Tisti, ki se ga gredo, že vedo, zakaj ga gojijo. Ve pa se tudi to, da je za nekatere pare to oblika prostitucije in prodaja teles za svoje ali tuje zadovoljstvo. Če ne bi bilo tako, tudi Raff ne bi zastavil svojega vprašanja. Ženske bi ga zagotovo debelo gledale in mislile, da s človekom nekaj ni v redu. Iz dolge vrste odgovorov, ki nam jih je poslal in od katerih objavljamo samo nekatere, je razvidno tudi to, da so vse vedele, za kaj gre. Koliko so bile pri odgovorih iskrene, pa je druga zgodba.Kakor koli, vrzite oko na žensko mnenje o skupinskem seksu in če vas zamika, da kaj dodate, to tudi naredite. Neskončno si želimo vedeti, kaj o tem misli slovenska javnost.

Svojega partnerja si ne predstavljam na drugi punci

-Ne, hvala, v dvoje mi je kar dovolj pa še aidsa se bojim. (15)

-Da bi me vsi gledali? Ne, to pa ne. (15)

-Šla bi s petimi moškimi. (16)

-Super. Bila sem s tremi, tako da sva bila dva para. Bolje je, da imaš dva penisa, enega v nožnici, drugega v ustih. Z žensko sem se samo poljubljala in božala. (16)

-Sem proti. Zdi se mi, da sta si dva bližja kot trije ali štirje. (16)

-Bi, a z dvema moškima, brez druge ženske. (16)

-Šla sem z dvema moškima, ker je bolje, kot če je samo eden. Zraven je bila tudi ženska, ki sem jo samo božala. (16)

-Sem močno proti, ker je to nenaravno. (16)

-Sem proti, ker prej ali slej pride do razprtij. (16)

-Ne, ker si ne predstavljam svojega fanta na drugi punci. (17)

-Ne, seks je za dva. (17)

-Svojega partnerja hočem imeti samo za sebe. (17)

-Z dvema moškima, o, ja. (18)

-Kje pa! Ne bi mogla uživati, če mi ga eden poriva v nožnico, drugi v rit, tretji me žgečka s sredincem desne roke, četrti pa mi ga tlači v usta… (18)

-Da ne slišim! Seks je dokazovanje ljubezni in če jih je več, to ni več to. (18)

-Ne! Če si z enim, ne potrebuješ drugega. (18)

-Bi se šla, ja, ker me zanima, kako seksajo drugi. (19)

-Ne, že misel na to, da bi moj partner obdeloval drugo, poleg njega pa bi jo obdelovali še drugi, mi je odvratna. Tudi pri sebi tega ne bi prenesla. (19)

-Ne, eden je dovolj. (19)

-To se mi zdi zelo umazano in grdo. (19)

-Ne, ker se hočem dajati samo enemu. (20)

-Ne vem, kako bi gledala na to, mogoče je to za takrat, ko postane seks dolgočasen. (21)

-Nič nimam proti, kakor kdo hoče, ampak brez mene. Posvetim se enemu in to je povsem dovolj. (25)

-Skupinskega seksa še nisem poskusila, imam pa izkušnjo v troje. Bilo mi je všeč, vendar tega ne bi počela. (26)

-Pri drugih me ne moti, sama sem proti. (28)

-Sem proti. Zdi se mi kot živalsko parjenje, nevredno dostojnega človeka. (61)

-Ne in ne. Če se imata dva rada, ne potrebujeta še tretjega, ki navadno vse pokvari. (65)

Povsod je lepo, toda doma je najlepše

Večkrat preberem to rubriko in vedno se zamislim. Tudi tokrat: ja, res je, tudi sam sem bil eden tistih, ki jih omenjata Jožica in Jasmina. Gospe si sicer popolnoma nasprotujeta v svojih mnenjih o moških, Anamarija pa po mojem mnenju sploh ne potrebuje moža, ker ga kratko in malo nima rada. Zelo žalostno za intelektualko, kar bi v časopisu rada bila, da se ob svojem možu počuti, kakor opisuje. Sicer pa se ne bom vtikal v druge, ampak povedal svojo zgodbo.

Na žalost sem bil eden tistih, ki se poleg svoje žene obdajo s tropom "dobrih prijateljic", vsak trenutek pripravljenih, da potešijo vsako njihovo željo. Ko sem se odločil za razmerje s poročeno žensko, celo materjo treh odraslih otrok, ki me je vsak dan obiskovala v moji sobi in ji nikoli ni bilo dovolj, sem končno sprevidel, da imam res rad samo svojo nekdanjo ženo. Ljubezen do moža se meri tudi v spolnosti, ne pa tako, kot je storila moja zadnja prešuštnica, ki je varala svojega moža, samo da je skočila k meni med rjuhe.

Z bivšo ženo se nisva razšla samo zaradi drugih žensk, ki sem jih imel, kajti ona je vedela za to. Zdaj ko sem po osmih ali devetih letih popolnoma opustil alkohol, sem sprevidel svoje grehe in polomije. Zato tudi pravim, da pustimo že enkrat ta ljubi seks, kot da je edino gibalo tega sveta. Dajte no mir! Žena potrebuje predvsem razumevajočega moža, otroci pa dobrega očeta. Dolg ali kratek, širši ali ožji… Blablabla. Ko se uredi vse drugo, gre tudi seks kot po maslu, ne glede na to, koliko prstov je imela vmes narava. Razen v primeru, kot je bil moj zadnji, ko je bila "prijateljica postelje" tako "potrebna", da ji ni bilo nikoli dovolj. Bog nam je dal glavo in možgane, da vemo, kaj počnemo. Ko se je meni to zgodilo, sem spoznal, da je moja žena, čeprav nekdanja, res najboljša. Zato sem na začetku tega pisma napisal, kar sem napisal. Malo zaradi sebe, malo pa za šolo drugim.