Gremo še mi na splet! In po mesecih ustvarjanja, oblikovanja, picajzlanja in vnašanja vsebine smo danes tudi uradno “on-line”. Spletna stran www.antena.si je podaljšek in nadgradnja revije, kjer boste lahko našli vso vsebino iz revije in še kaj več. Gremo po vrsti:

NAJNOVEJŠA ANTENA: vsak drugi torek bo na spletu vsa vsebina najnovejše številke Antene. In še celotna revija v PDF obliki. Na spletu boste našli tudi vse, česar nam ne uspe strpati v revijo: še daljše intervjuje in razširjene članke. Vse članke boste lahko tudi komentirali, kritizirali in hvalili.

SVEŽE DNEVNE NOVIČKE: vsak dan si oglejte, kaj se zanimivega dogaja v svetu glasbe, filma in popularne kulture nasploh.

E! NAGRADE: vse nagradne igre, ki jih objavimo v reviji, bodo odslej tudi na spletni strani, kjer se boste lahko tudi prijavili, da vam ne bo treba pošiljati dopisnic.

SPLETNI IN-KLUBATOR: na spletu poglejte, kje boste žurali zvečer ali konec tedna, saj bomo v spletnem in-klubatorju objavili vse zanimive dogodke, koncerte in prireditve.

SPLETNE ZAUPNE BESEDE: legendarne Zaupne besede prvič na spletu! Kar prek interneta nam pošljite svoje težave ter preberite in se čudite, s kakšnimi se soočajo drugi. Mogoče najdete kak pameten nasvet tudi za svoj problemček!

ARHIV ANTENINIH ČLANKOV: na splet smo vrgli vse članke, ekskluzivne intervjuje s tujimi in domačimi zvezdniki ter vse druge pisne umotvore Antenine ekipe. No, čisto vseh še ne, bomo pa arhiv v prihajajočih tednih še povečevali. Pobrskajte po rubrikah arhiv revij in arhiv rubrik na vrhu spletne strrani.

TO SEM PA JAZ!: v rubriki To sem pa jaz! se predstavite obiskovalcem Antenine strani v sliki in besedi, potem pa ocenite, kakšni se vam zdijo profili drugih obiskovalcev. Kdo ve, mogoče pa ugledate kakšno fejst dekle ali fanta, ki mu/ji bo všeč vaša slika in podatki - iz tega se lahko razvije marsikaj.

Pa še kakšno malenkost bomo dodali v prihodnosti. Vi kar posurfajte po naši spletni strani in si jo dobro oglejte, zagotovo boste našli kaj zase. Se beremo tudi na spletu!