Pevec Miha Guštin, ki se zadnje čase poleg glasbenega ustvarjanja ukvarja tudi s pisanjem spletnega dnevnika na SiOLovem strežniku Blogos je pred meseci, natančneje, šestnajstega oktobra letos, na svojem spletnem dnevniku objavil prispevek z naslovom Trpljenje male Ane (Jud), v katerem popisuje svoje srečanje s takrat še dokaj neznano oboževalko skupine Big Foot Mama.

Na prispevek so bralci zapisali kar 95 komentarjev, nekaj dni po objavi pa se je oglasila tudi Ana Jud. Ne s komentarjem, temveč z zahtevo po umaknitvi prispevka. "Na Siolu so menili, da so blogi kot nova internetna zvrst nedotakljivi in na našo zahtevo niso reagirali," je povedala odvetnica Nina Zidar Klemenčič, zato se je Judova obrnila na sodišče.

Sodišče je doseglo začasno prepoved objave prispevka, zanimivo pa bo videti, kako se bo odvijala sodna drama prvega tovrstnega primera v slovenskem medijskem prostoru. Ana Jud se je namreč s SiOLom pripravljena pogoditi za najmanj pet milijonov slovenskih tolarjev, medtem ko je dama izjavila, da s piscem ne bo tako "usmiljena".